Strona główna → Produkty

KIEŁBASA ZE SPIŻARNI JÓZEFA

KIEŁBASA ZE SPIŻARNI JÓZEFA

Kiełbasa określona przez naszych konsumentów mianem kiełbasy śniadaniowej lub kanapkowej, ponieważ doskonale sprawdza się właśnie w wyżej wymienionych rolach, wyglądem przypomina kiełbasę krakowską, jest uwielbiana przez dzieci i dorosłych.

Składniki: mięso wieprzowe (100g produktu wytworzono ze 110g mięsa wieprzowego), sól spożywcza, przyprawy, , zioła, cukier. Substancja konserwująca- azotyn sodu. Osłonka niejadalna.

Data przydatności do spożycia: 18 dni.
Sposób pakowania: 1szt.(VAC)

KIEŁBASA LEŚNA

KIEŁBASA LEŚNA

Kompozycja trzech mięs sprawia, że kiełbasa leśna ma unikalny smak, piękny kolor oraz aromat. Formowana w zgrabne wianki, swoim wyglądem przypomina kiełbasę jałowcową. Posuszana wyśmienicie sprawdza się jako przekąska najwyższej klasy.

Składniki: mięso wieprzowe, mięso wołowe, mięso z jelenia (100g produktu wytworzonoe ze 74g mięsa wieprzowego, 25g mięsa wołowego i 25g mięsa z jelenia), sól spożywcza, przyprawy, czosnek, jałowiec, cukier. Substancja konserwująca- azotyn sodu. Osłonka jadalna- jelito wieprzowe.
Data przydatności do spożycia: 21 dni.
Sposób pakowania: 1szt.(MAP), 1kg (MAP).

KIEŁBASA PIECZONA

KIEŁBASA PIECZONA

Wspaniale prezentuje się na stole, jako przekąska, doskonale sprawdza się w podróży, jest kwintesencją smaku wędzonej i pieczonej wieprzowiny w otoczce aromatycznych przypraw.

Składniki: mięso wieprzowe( 100g produktu wyprodukowano ze 125g mięsa wieprzowego), sól spożywcza, przyprawy, cukier. Substancja konserwująca- azotyn sodu. Osłonka jadalna- jelito wieprzowe.

Data przydatności do spożycia: 21 dni
Sposób pakowania: 2szt.(VAC), 1kg(VAC)

KIEŁBASA GEESOWSKA

Kiełbasa o zrównoważonym smaku, doskonała do spożywania jej na ciepło, zwłaszcza jako kiełbasa smażona na patelni, a w sezonie letnim nie ma sobie równych na grillowych imprezach.

Składniki: mięso wieprzowe (100g produktu wytworzono ze 105g mięsa wieprzowego), sól spozywcza, przyprawy naturalne, cukier. Substancja konserwująca- azotyn sodu. Osłonka jadalna- jelito wieprzowe.

Data przydatności do spożycia: 18 dni
Sposób pakowania: 2szt.(VAC), 0,5kg(MAP), 1kg(MAP)

KIEŁBASA BIAŁA WIELKOPOLSKA DELIKATESOWA

KIEŁBASA BIAŁA WIELKOPOLSKA DELIKATESOWA

Kiełbaska delikatna i bardzo wykwintna, nie może jej zabraknąć na Wielkanocnym stole, doskonale pasuje także do tradycyjnego żuru.

Składniki: mięso wieprzowe (100g produktu wytworzono ze 107g mięsa wieprzowego), sól spożywcza, majeranek, czosnek. Osłonka jadalna-jelito baranie.

Data przydatności do spożycia: 12 dni
Sposób pakowania: 0,3kg(MAP), 0,5kg(MAP)

KIEŁBASA WIEJSKA OSTRZESZOWSKA DELIKATESOWA

KIEŁBASA WIEJSKA OSTRZESZOWSKA DELIKATESOWA

Kiełbaska idealnie nadaje się do spożycia zarówno na ciepło, jak i na zimno, na śniadanię, kolację czy też przekąskę.

Składniki: Mieso wieprzowe (100g produktu wytworzonego ze 106g mięsa wieprzpwego), sól spozywcza, przyprawy, zioła, czosnek, cukier. Substancja konserwująca- azotyn sodu. Osłonka jadalna- jelito baranie.

Data przydatności do spożycia: 18 dni
Sposób pakowania: 0,3kg(MAP)0,5kg(MAP).

PARÓWKI WIEPRZOWO-CIELĘCE- DELISIE

PARÓWKI WIEPRZOWO-CIELĘCE- DELISIE

Delisie są wprost idealne dla najmłodzych dzieci, ale nie tylko. Doskonałe na śniadanie, kolację czy też pożywną przekąskę.

Składniki: Mięso wieprzowe 75%, mięso cielęce 20%, tłuszcz wieprzowy 1,5%, sól spozywcza, cukier, przyprawy. Substancja konserwująca- azotyn sodu. Osłonka jadalna-jelito baranie.

Data przydatności do spożycia: 16 dni
Sposób pakowania: 4szt.(MAP), 6szt.(MAP)

PARÓWKI WIEPRZOWO-CIELĘCE- BERBETKI

PARÓWKI WIEPRZOWO-CIELĘCE- BERBETKI

Berbetki cieszą się szczególnym powodzeniem u dzieci, doskonałe do domowych hot-dogów czy też do zawinięcia w ciasto francuskie.

Składniki: Mięso wieprzowe 75%, mięso cielęce 20%, tłuszcz wieprzowy 1,5%, sól spożywcza, cukier, przyprawy. Substancja konserwująca- azotyn sodu. Osłonka niejadalna.

Data przydatności do spożycia: 16 dni
Sposób pakowania: 2 szt.(VAC), 4szt.(VAC)

PARÓWKI WIEPRZOWO-CIELĘCE

PARÓWKI WIEPRZOWO-CIELĘCE

Delikatne parówki doskonałe dla osób o wrażliwym podniebieniu, swoim smakiem przyprowadzają na myśl smak dawnych lat.

Składniki: Mięso wieprzowe 75%, mięso cielęce 20%, tłuszcz wieprzowy 1,5%, sól spozywcza, cukier, przyprawy. Substancja konserwująca- azotyn sodu. Osłonka jadalna- jelito wieprzowe.

Data przydatności do spożycia:16 dni
Sposób pakowania: 2 szt.(VAC), 4szt.(MAP), 1kg(MAP)